Wie zijn we


WTC Aalter Sportief telt op vandaag een 100-tal (fietsende en supporterende) leden en is sinds 1970 actief in het wereldje van het wielertoerisme. Met organisaties als VTT en wintercyclo 'Dwars door de Bossen van Vlaanderen, en zoals zomercyclos  'Ft Dranken Engels' en 'Ft Altra Decor',  hebben we al aardig onze strepen verdiend.

Het is een plezier om in een groep vrienden iedere zondagochtend een ontspanningsritje te maken. Dit bieden we graag aan bij onze club. Onze club is een variatie van jong en oud. We zijn een bloeiende club die iedereen graag wilt laten proeven van de leukste hobby die er bestaat "fietsen". 


Het is altijd leuker om in groep te fietsen dan helemaal alleen te gaan fietsen. Niet alleen motiveert u dat, maar ook leer je nieuwe mensen/ vrienden kennen. Na het fietsen kan je samen napraten en er iets bij drinken in ons clublokaal "het sparrenhof". 

Aarzel dus niet om eens te komen meefietsen! Wij verwelkomen graag nieuwe leden! 
voor meer info contacteer ons šŸ˜‰

Voorstelling Clubbestuur

Jean Luc Grammens - Voorzitter - Secretaris - Webmaster
Patrick Paret - Ondervoorzitter
Andy Grammens - Schatbewaarder
Marino Strobbe - Hulp schatbewaarder - Materiaalbeheerder


Groepen

We rijden elke zondag van maart tot september in twee groepen: 

- groep A die gemiddeld 27 km/u. fietst (65 Ć  75 km) 

- groep B die gemiddeld 22 km/u. fietst (40 Ć  50 km, met tussenstop).

Nieuw lid

Wie wil komen "proeven" hoe het werkt, is steeds welkom. Je kan tweemaal meefietsen zonder lid te worden. Afspraak aan ons clublokaal Sparrenhof te Aalter vanaf maart om 9u. op zondagochtend, en vanaf april om 8u30u. . Check de kalender: enkele keren per jaar is er een afwijkend startuur.

 WTC Aalter Sportief | Cycling Vlaanderen | Opgericht: 31/03/1961 | Privacy Policy
Stamnummer: 70000466 | IBAN: BE65 3632 1674 2496 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.