Lid worden

Lid worden

Wie interesse heeft om lid te worden, maar nog wat twijfelt, kan zonder enige verplichting enkele keren meefietsen op proef. Kom gerust langs op onze vaste startplaats restaurant 'Het Sparrenhof' in de Lostraat te Aalter op zondag om 8u30 (of 9u00 in maart) om eens kennis te maken.

Lid zijn van onze club houdt geen verplichting in om elke zondag aanwezig te zijn. Je zal zien dat er iedere zondag een rit is met een nieuwe bestemming en route onder begeleiding van wegkapiteins. Dit maakt het natuurlijk heel aantrekkelijk. Start en aankomst is steeds restaurant 'Het Sparrenhof' in de Lostraat te Aalter.

Het is een plezier om in een groep vrienden iedere zondagochtend een ontspanningsritje te maken. Dit bieden we graag aan bij onze club. Onze club is een variatie van jong en oud. We zijn een bloeiende club die iedereen graag wilt laten proeven van de leukste hobby die er bestaat "fietsen".


Het is altijd leuker om in groep te fietsen dan helemaal alleen te gaan fietsen. Niet alleen motiveert u dat, maar ook leer je nieuwe mensen/ vrienden kennen. Na het fietsen kan je samen napraten en er iets bij drinken in ons clublokaal "het Sparrenhof". 


Clubkledij aanschaffen hoef je niet meteen te doen. Maar uit respect voor onze sponsoren stellen we het dragen van de clubuitrusting wel op prijs. Deze is aan interessante voorwaarden te bekomen bij de voorzitter.

Aarzel dus niet om eens te komen meefietsen! Wij verwelkomen graag nieuwe leden!
voor meer info contacteer ons 😉Meer info & kostprijzen 

Om in orde te zijn met de verzekering sluiten we alle fietsende leden aan bij Cycling Vlaanderen.

Kostprijs:

  • € 48,00 voor een individule vergunning (€ 28,00 voor de Cycling Vlaanderen vergunning en € 20,00 lidgeld voor de clubaansluiting);
  • jongeren -14 jaar genieten een korting van € 10,00 op hun lidgeld, en betalen voor een individuele vergunning dus € 38,00
  • € 53,00 voor een familiale vergunning. (€ 33,00 voor een familiale Cycling Vlaanderen vergunning en € 20,00 lidgeld voor de clubaansluiting;
  • jongeren -14 jaar jaar genieten een korting van € 10,00 op hun lidgeld, en betalen voor een familiale vergunning dus € 43,00
  • per bijkomend lid dat onder het zelfde dak woont als de vergunninghouder betaalt men € 20,00 of voor een jongere - 14 jaar € 10,00 extra als lidgeld.

Het betalen van het lidgeld en de Cycling Vlaanderen vergunning kan gebeuren op het clubsecretariaat in de Venakker nr. 55 te Aalter. Hoe vroeger je ze aanvraagt, hoe beter! Je bent vanaf dan 24u op 24u, 7 dagen op 7 verzekerd voor alle verplaatsingen met de fiets (burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, persoonlijke ongevallen).

Voor nieuwe leden is er nodig : naam, voornaam, geboorteplaats en -datum en je rijksregisternummer.

Leden van meer dan 70 jaar moeten bij hun aanvraagformulier een doktersbriefje bijvoegen waarop vermeld staat dat ze medisch geschikt zijn om te fietsen.

Alle bijkomende informatie kan men bekomen bij clubvoorzitter Jean-Luc Grammens, tel. 09/374 48 24, via GSM op het nummer 0473/89 84 99 of via e-mail: jeanluc561@telenet.be

 WTC Aalter Sportief | Cycling Vlaanderen | Opgericht: 31/03/1961 | Privacy Policy
Stamnummer: 70000466 | IBAN: BE65 3632 1674 2496 
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.